The Rain is Falling on my Windowpane

Det är fortfarande Augusti och så dåligt väder att det är sjukt? Solen visade sig en kvart igår, hann ta en glad bild på morgon.
Tur att man börjat skolan. Alla är så bra och snygga. Denna vecka kommer vi ha massa spelningar för klassen, visa vem man är och vad man gör för musik, kommer bli spännande.

Slutade skitsent i skolan i fredags så jag åkte hem och la mig, så trött efter en heldag med gospel. Var på släktmiddag hos Jennifer på lördagen, det var okej, vi fick god mat. Åkte vidare till stan några stycken och kollade på min Farsa som spelade på nån musikfestivalsgrej. Drog vidare till stan efter det, drack öl.

Idag har jag bara slappat, avsiktligt missat överhypade hives på grönan och kollat på ruttna filmer (för många ruttna filmer för tillfället). Ska sova tidigt för vi har Lyriklektioner imorn i skolan, måste vara vaken då.








Tillbaka till kvarsittarnas skara

Första dagen i en ny skola, ny linje, nytt folk och ny miljö. Kändes jävligt bra och verkar ha hamnat i en skön klass.
Härligt på uppropet att komma in i en sal med 300 man som är riktigt grymma på musik, på ett eller annat sätt.

Vi vart senare upplockade av lärare för respektive kurs. Vår klass "Singer/Songwriters" är på plan 4 av ett typ 8 våningshus utan hiss!
Kommer bli jävligt bra det här. Jävligt bra.

Even Flow

Efter ångestresan bestämde sig Jag och Majk för att gå av vid Londonviadukten för att spana in söder och gå upp längs Åsögatan. Snabbt märkte vi hur mycket folk det var inne i stan, förstår inte varför eftersom det är sista helgen innan löning..?

Till en början var vi på Spoon och drack goda drinkar tillsammans med en jävla massa folk hysandes bra stämning! Fick nys om bekantskap på en rockbar på Regeringsgatan. Roligt var att jag som alltid klär mig rockigt inte gjorde det den här gången men åkte ändå till rockbar, vilket inte händer så ofta.. Anyway!
Åkte dit, tyvärr i onödan. Kom in, betalade inträde och ställde oss i baren. Vi stod i 10-15 minuter och väntade på att få beställning.. Folk runtom oss fick beställningar innan oss och stämningen vart riktigt dålig. Vi kollade på varandra och drog därifrån.

Fortfarande sugna på rockbar begav vi oss till Medusa i Gamla Stan som bjöd på ett mycket trevligare välkomnande. Efter en 3-4 riktigt kassa låtar spelade de riktigt mycket "danielmusik" http://www.lastfm.se/user/dsan86 !

Det hela avslutades med en ångestladdad värmdöbuss och kass hype.



When playing in my garden

Ikväll blir det lugnt, ut och dricka sig salongsbra till good vibes, spara på rösten. Hittade min gamla kavaj, ser lite mer propert ut.. Rocksofisticated.
Hatar att man måste åka den här förbannade ångesttrippen på 45 minuter för att komma någon vart bara.
Hoppas det blir Debaser. Man behöver inte dricka så mycket för att ha kul där.


Back then..

Bästa tiden, bästa kläderna, bästa musiken.

http://www.youtube.com/watch?v=jMqVrUSz62o&feature=related

A change of rules.

Jag ljög lite...

När jag sa att jag inte skulle dricka.. gjorde det ändå. Men inte så mycket, nog ingen fara.

Jag, Bob och Majk var på Thai-restaurang i SoFo nånstans och förberedde oss. Käkade och drack gottt.

Bob var in need of en ny tröja och klockan var mycket, stress ifrån restaurangen och hets in på skatteskrapegallerian, köpte en sån vettig myströja på Granit. Gick till Bauer på Götgatan och drack Cognac+Cola, trevligt.

Vidare till huset och... ja...



Thai.


Bauer.


Stämning - Gamla Stan.


Hemåt.


Nyktert, huset och pirr i magen.

Utgång ikväll
Och jag kan inte dricka, har valt att avstå på grund av att jag börjar sångskola på måndag.. Alla vet ju att alkohol+sång är den absolut sämsta kombinationen, om man inte vill låta som janis, får börja med kokain istället.








RSS 2.0