PS.

Alltid undrat om man kan sitta en hel dag i Photoshop, bara gå igenom plug-ins. Nu har jag svaret; ja.
Mamma kom hem, fick McFeast till middag. Riktigt slapp jävla dag. Nu ska jag duscha, sen fortsätta titta på tutorials, dricka fanta och redigera.


Klicka på bilden:


Beastiality.

Igår hade jag sex.
Med en rävhona.




Still walks me by.

Skumt det känns att inte ha gått ut dagen innan, somnade typ tidigt och vaknade sent nu. Har typ ont i ryggen för att jag legat för länge. Kollade på Max Payne igår, kunde man ju varit utan.

Idag funderar jag på att åka och kolla in nya Forum, sen in till utförsäljningen av WeSC. Plus att jag ska köpa en kofta på H&M. Kan någon ringa och säga att de ska åka med? Annars åker jag själv.

Såg att Nickelback släpper nytt album 18e November, de har nytt material på deras myspace som jag faktiskt inte orkar länka till, eller okej då... NICKELBACK.

Till sist undrar jag vad fan problemet är med gamla människor som inte gör någonting med sina liv, dricker för många öl på helgen och sedan ska förklara sin livshistoria, samt vilken liten skit man är i deras ögon. Aldrig fattat grejen med dålig stämning. Om de nu tycker det så håll er till era egna jävla liv fyllda med spännande uppsåt och impulssituationer (inte). Jävla...



Spionera.

Följ min blogg med bloggkoll 

LOMO.

Somnade typ 18, vaknade typ 21. Sjukt bra för min dygnsrytm. Fortfarande skakad efter en msnkonversation igår, så håll käften.





Re-re-record.


Hjältar.

Temavecka i skolan denna vecka, igår var Brett Perkins där. En man som håller föredrag och "workshops" i songwriting. Han har hjälpt flera stora artister, jävligt schyst. Idag började vi sent, 13, tydligen så var Max Martin i skolan idag för att undervisa musikproduktionslinjen i branschkunskap. Hade man ju velat gå på, är det någon som kan branschen så är det ju fan den gamla räven.

Den 3e Nov ska vi ha lunchkonsert i skolan, jag kommer antagligen spela "Aldrig sluta tro" som ni kan höra här på myspace. Den 8e däremot, har vi konsert på Dieselverkstaden, kl 14. Då får alla som vill komma och titta! Vi kommer köra hela klassen á 10 personer. Men det kommer mer info om det senare.

Fyfan vad jag har ont i magen, tacos är riktigt farligt. Bottenlösa magar är också farligt. Och "Team-Rocket" i pokémon... de är också riktigt jävla farliga..

Tänkte ta upp lite saker jag kommit på: Dåligt väder kan ge men för livet. Att bli bestulen sin väska på en buss pga. att man somnar är självförvållat. Dan Anderssons dikter är världsklass. Boyes också. Kanske kan vara kul att gå på invigningen av nya Forum. Jocke Berg skriver bra texter. Jag skulle välja Matt Parkmans ability i Heroes. Stone/Gossard är världens bästa låtskrivarduo. Family Guys skämt om att Mort Goldman ser ut som "unt Art Garfunkel" kan vara Seth Macfarlanes top10.

Nu kom micke, så vi ska kolla på Heroes. Lägger upp lite bilder ifrån idag sen. Kram


MONDAY.

Idag trodde man att det skulle bli fint väder. Fan vad fel man kan ha.

Tannergård ring mig vadfan? Jag har tillome ringt hem till dig. Är vi kompisar längre? Börjar ju undra...



2apiece.

Har lagt upp två nya låtar på myspace nu.
"Your dog ate my homework" och "Aldrig Sluta Tro".
Bara att gå in o lyssna!
Det går att trycka på "Text"knappen så kommer lyrics upp.
Kram


Julian Red.

Jag vill ha den här tröjan ifrån Julian Red, som finns på Ashtray.se och på APLACE i PUBHuset.



För då ser jag ut såhär.






Och sen vill jag ha de här skorna, kommer inte ihåg märket.



Men de är för dyra.




 

Helgen i bilder.

I helgen har man gjort mycket.

Hetsåkt till stan i sista minuten för att gå på rockbar. Vaknat i högdalen. Spelat dataspel. Ätit kebab. Druckit fernet. Tagit några pints. Dregglat efter kläder på biblioteksgatan. Träffat Robin, Broberg, Putte, Micke och Norrland. Blivit lack för mobilen låter hela jävla tiden. Varit på nostalgitripp till Treat. Östermalmat. Festat och dansat på Huset. Börjat gilla saker jag inte gillade innan. Efterfestat och lekt mördarfår. Vaknat på Thorildsplan. Har kommit underfund med hur tråkigt det är att åka tunnelbana. Skaffat nya kontakter. Chillat på Akademibokhandeln och läst Fröding. Lärt mig älska Aplace på PUB.


Halva Musketörligan.

Halva musketörligan upptar återigen sitt svindlande svinande i position om att krönas som Stockholms hängigaste ölälskare. Kan det bli en efterlängtad re-union? Kan det bli katastrof? Missar vi den sista delen i Pusslet och den sista musketören att detta kan gå i stöpet? Återstår att se! Många saker har vi gemensamt, många saker är vi bra på.

Vi gillar södertrakter, människor som pratar, annat än åbro/spendrups på haken, folk som inte måste dricka strawberry daquiri, vattnet (inte det i baren), musik, kläder och skägg. Med dessa gemensamma intressen kan mycket gå vägen.

Jag vägrar gå till spoon, blir det någon som nånsin får chansen att skjuta DJ:n där så ska det fan bli jag. Det vet ni som varit ute med mig hur mycket jag hatar folk som inte kan mixa musik. Jag stör mig inte för att jag kan bättre, utan för att det verkligen låter illa.. Det är som första gången man provade att ha ketchup på pannkaka. De som fortfarande har det är sådana människor som inte riktigt fattar vad fan de håller på med.

Hade jag haft en katt skulle jag kela med den nu, sjukt kelsugen.


 

Whyred Utförsäljning.

Alltså det hade varit bättre om man hade varit tjej. På killarnas sida var det inte fullt lika roligt. Som vanligt iof. Jävla massa brallor, 52or och 31/34. Acnes var enligt mig lite bättre. Kan ha varit för att jag var på den mycket tidigare i processen. w/e. Magnus hade med sig kamera, glömde min.

Hittade ett par skitsnygga bomullsbrallor iof, funderar på att köpa dem typ imorn. Men jag vet inte än..

Kommer lägga upp minst 2 nya låtar på myspacen, antingen ikväll eller imorn. Så stay tuned.





Din Stil

Är med där igen, hade glömt bort det.
Så gammal bild;o

Rösta på mig iaf!




Bra och anus.

Whyred utförsäljning.
WESC utförsäljning.

Nya butiker på plan 3 i PUB.



"Nu ska jag gå och bajsa så syns vi i lobbyn sen."
Kapten Klänning, Percy Tårar.

Flyg.

Har man de rätta hjälpmedlen kan vilken dålig jävla dag som helst bli riktigt bra.



A Strul.

I just stood there, feeling kinda dumb
clothes still dripping and my hands had got numb
started blushing cause of the 64 eyes
looking at me like I was some misplaced fuck.


Cleared my throat and then I raised my voice
I said; "Teacher! I just met my love!
Would do anything just to make her mine,
though I've changed my mind, this love can't be blind..."


She couldn't believe her ears
As I finished the story
"... now I hate her,
cause her fucking dog ate my homework!"

© Daniel Hernqvist 2008


Mm, så lyder sista versen i nyaste låten jag skrivit. Projektet gick ut på att skriva en låt som inte har refränger, men en catchig hook, det där var en av 3 verser. Framförde den i skolan idag, kändes bra, fick mycket positiv kritik och användbar feedback.

Jag kommer antagligen att ackompanjera en tjejkompis i klassen på torsdag. Jag vet inte vilken tid eller hur många låtar än. Det är på ett ställe som heter Layer Cake och ligger på Norrlandsgatan 33. Mer info kommer, men be there!

Lägger upp lite bilder ifrån en gammal utekväll ifrån i somras innehållandes både manlig elit-rockar-kärlek och Stockholmsmotiv. Kom hem för drygt en timme sen och orkar inte ta något nytt:) Nu ska jag titta på senaste Heroes och dricka Sprite.



 


Spionera .

Följ min blogg med bloggkoll 

Drömmen.

Såhär ser min dröm ut. En skitig cab, ingen mat. En jävla massa bärs, kaktusar och sand. En gitarr, ett par tajta slitna jeans och inget mer. En långmörkhårig snygg tjej i boots, kort jeanskjol och slitet linne utan bh. En destination, inget tidskrav. Skitiga pubar, mkt stopp, äcklig sprit. Papper och penna. Texas. Nakenbad i natten. 100 cdskivor i bakluckan. På väg mot konserterna.




Maskerad.

Maskerad ikväll och jag ska vara:


I got carried away.

Amanda fyllde 22 igår, så vi var och bowlade på enskedebowling på gullmarsplan. Jag vann över Jocke, allt som räknades. Vi var typ 15 pers och alla drog vidare till pub Anchor på Sveavägen. De hade liveband och det sög, körde typ ozzycovers.

Såhär kan det iaf se ut om man kommer hem och är alldeles för pigg för att sova, "tror man".



Grunge'd








Mössa GranitGlasögon Barda | Cobain T-Shirt DJTEES.COM | Vit T-Shirt H&M | Jeans J.Lindeberg | Skor Grå Converse | Gitarr Crafter | Ullkofta Morsans




Lillasyster Löksill = Cool.

The Word

What is the word?
The bird is the word.

Måndagar, som måndagar var förr.

Fyfan vad det är skönt att komma hem efter en skitjobbig dag i skolan/jobbet. Duscha och bädda ned sig i sängen, bara kalsonger. Men som grädde på moset så kom senaste av allting idag! Family Guy, Simpsons och American Dad. Efter så långt uppehåll är det så skönt att ha någonting att återigen se fram emot på måndagar!
Klockrent! Tanka!

Jag skriver en ny låt med en klasskompis, det känns bra och låter hur grymt som helst. Kommer bli riktigt roligt att skriva klart den.



Klassen samstämmer innan en lektion.


MINYTA

Hej (:

Jag har fixat iordning min myspace. Tänkte att, eftersom det är många i skolan som håller på med det, så borde jag börja använda det också. Jag kommer att lägga upp allt nytt jag gör. Även lite info om kommande spelningar, bilder osv. Så spara den i favoriter!

Adda mig gärna! Skapa en egen myspace här.

Lade upp 2 relativt nya låtar nyss, men det tar väl ett tag att få dem bekräftade.

Kram

www.myspace.com/dsan86


RSS 2.0